Aankoopbegeleiding

Naast het geven van trainingen wil ik meer voor u, uw gezin en uw hond kunnen betekenen.

 

 Er is bijvoorbeeld niets lastiger dan het uitkiezen van de juiste hond voor u en uw gezin;

  • Hoe groot wordt hij?
  • Hoe verzorg ik de vacht?
  • Wat moet hij eten?
  • Hoeveel beweging heeft hij nodig?
  • Is hij goed met kinderen?
  • Past zijn karakter bij mij?
  • Is hij sociaal naar andere mensen en dieren? 
  • Is hij waaks?

Ook voordat u een hond aanschaft wil ik u helpen om samen te kijken naar de beste keuze voor u en uw gezin; wilt u een pup of misschien een hond uit een asiel, welk ras past het beste bij jullie?

 

Misschien heeft u wel al een hondje uitgekozen en wilt u weten waar u allemaal rekening mee moet houden voor hij er is; wat gaat hij eten, waar gaat hij slapen, hoe maakt u hem zindelijk en hoe helpt u hem socialiseren?

 

Ik nodig u van harte uit om met al je vragen eens langs te komen!

Voor wie?

Voor iedereen die een vraag heeft over zijn of haar hond en voor iedereen die een hond wilt aanschaffen en nog niet zeker weet hoe hij/zij dit moet aanpakken. Geen vraag is te gek, want de enige domme vragen zijn vragen die niet gesteld zijn.

 

Wanneer?

Het makkelijkste is om mij even een mailtje te sturen, of het contactformulier in te vullen, zodat we samen een afspraak kunnen maken

 


Wat kost het?

Niets! U kunt vrijblijvend langskomen.

 

Wilt u er zeker van zijn dat u voldoende tijd heeft om al uw vragen te stellen of wilt u alvast wat extra toelichting geven waarom u komt, meld u dan even aan via onderstaand formulier.

Beoordelingen van onze klanten"

Kelly geeft op een hele positieve en open manier les.

Is heel vindingrijk in het bedenken van mogelijkheden wat soms beter werkt bij specifiek jou hond. Is heel enthousiast en gedreven, wat aanstekelijk werkt.

 

 

Nel

"

Onze hond gaat heel graag naar "school"

Wij hebben er ook veel plezier in en allen een voldaan gevoel na afloop!

 

Wendy

"

Het is zo fantastisch dat een hond met een bekend gedragsprobleem net zo welkom is als ieder ander. Het is fantastisch hoe wij met onze hond begeleid zijn en een flinke verandering konden doormaken. We leerden echt samenwerken.

 

MariëttePartnersSocial Media