Basiscursus 'Leren Samenwerken'In de basiscursus ‘Leren Samenwerken’ wordt de aandacht vooral gericht op de samenwerking tussen u en uw hond. U leert om uw hond beter te begrijpen en u maakt uzelf trainingstechnieken eigen die ervoor zorgen dat uw hond en u echt een vertrouwde, veilige en hechte relatie opbouwen. Uw hond gaat luisteren naar wat u van hem vraagt, simpelweg omdat hij het fijn vindt om naar u te luisteren! 

In zes weken tijd komt u twee per week naar Martin Gaus Hondenschool Gouda en tussendoor krijgt u ‘huiswerk’ om het geleerde in praktijk te brengen. U zult merken dat u en uw hond samen veranderen, wat het leren voor beide partijen prettig maakt. De cursus geeft een snel en optimaal resultaat: u zult versteld staan van wat uw hond én u leren in slechts een paar weken tijd. Het is de basis voor een leven lang een fantastische relatie met uw hond. U gaat aan de slag met praktische oefeningen zoals onder andere: aandachtsoefeningen, zit, af, blijf en hierkomen. We trainen zoveel mogelijk buiten, om de oefeningen ook in de praktijk zo goed mogelijk te kunnen toepassen.

 

Lesopbouw

Elke praktijkles is gekoppeld aan een uur theorie waarin je leert begrijpen hoe leerprincipes bij honden gebruikt kunnen worden. 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, want ook met een oudere hond bent u van harte welkom. Je kunt het gedrag van je hond immers op elk moment bijsturen – vooral door je eigen gedrag aan te passen. Hoe dan ook: met onze positieve aanpak leren jullie spelenderwijs om samen het gedrag van je hond blijvend in goede banen te leiden.

Wat heeft u nodig?

- Uw hond;

- Het vaccinatieboekje (alleen de eerste keer);

- Een riem van ca. 1,80 meter -> geen flexilijn;

- Gewone halsband of tuigje;

- Speeltje voor de hond (zonder piep);

- Lekkere hondenbrokjes / snoepjes;

- Poepzakje;

- Een grote glimlach!

Wat kost het?

De kosten voor de basiscursus 'Leren Samenwerken' bedragen: €190,-

 

Hierbij inbegrepen:

- 1 Introductieles (zonder hond) á 90 min;

- 8 praktijklessen á 45 min en 15 min voor vragen.

- 4 theorielessen á 90 - 120 min;

- Theorieboek 'Leren Samenwerken';

- Bijbehorende werkboek;

- Diploma Basiscursus bij geslaagd examen (deelname  €10,-)

 

Bij te bestellen t.w.v. €10,- :

Trainingspakketje

     - Buideltasje;

     - Clicker;

     - Speeltje;

     - Heel veel lekkers.

Wanneer?

 

Startdatum 12 april 2018

  • Donderdagavond om 18.30 uur (theorie) & Zaterdag om 12.00 uur (praktijk).

De introductieles is op 12 april om 18.30 uur in het restaurant van dierenspeciaalzaak Brokken & Zo, zonder hond.