World Clean Up Day


15 september is het World Clean Up Day! Ook bij Martin Gaus Hondenschool Gouda.

Meer info volgt snel of kijk even op Facebook!


Op zaterdag 15 september komt Alex van Eck van Stichting Enjoycleaning Up van 10.00 - 12.00 uur naar Martin Gaus Hondenschool Gouda om een demo te geven met zijn labrador Joy en om informatie te verstrekken over het opruimen van plastic zwerfafval samen met de hond.

We kennen allemaal wel de beelden van stranden vol plastic of dieren gestorven of in nood door vervuiling. Alex zal jullie laten zien hoeveel lol er is te beleven om samen met je hond zwerfafval op te ruimen. 

Martin Gaus Hondenschool Gouda gaat daarom ook haar steentje bijdragen en zal een korte cursus gaan ontwikkelen om honden te leren zwerfafval te apporteren op commando en zal in samenwerking met Enjoycleaning Up & Dierenspeciaalzaak Brokken & Zo regelmatig evenementen gaan organiseren om met elkaar zwerfafval op te ruimen.

Meer informatie over de invulling van de dag volgt snel!

We hopen jullie te zien op 15 september tussen 10.00 - 13.00 uur.


ENJOYCLEANINGUP cursus

Je kunt ook al inschrijven voor de ENJOYCLEANINGUP cursus

Beoordelingen van onze klanten"

Kelly geeft op een hele positieve en open manier les.

Is heel vindingrijk in het bedenken van mogelijkheden wat soms beter werkt bij specifiek jou hond. Is heel enthousiast en gedreven, wat aanstekelijk werkt.

 

 

Nel

"

Onze hond gaat heel graag naar "school"

Wij hebben er ook veel plezier in en allen een voldaan gevoel na afloop!

 

Wendy

"

Het is zo fantastisch dat een hond met een bekend gedragsprobleem net zo welkom is als ieder ander. Het is fantastisch hoe wij met onze hond begeleid zijn en een flinke verandering konden doormaken. We leerden echt samenwerken.

 

MariëttePartnersSocial Media