Gedragstherapie


Daphne Everaars

Mijn naam is Daphne Everaars en ik ben afgestudeerd Kynologisch Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie.

Van jongs af aan ben ik al gek op honden, maar pas op mijn 16e kwam onze eerste hond Don in huis. Hij was nogal een lastige puber en ik raakte gefascineerd door het gedrag van honden. Met name de ontwikkeling van probleemgedrag en het oplossen daarvan.

Na het behalen van mijn VWO diploma wilde ik heel graag iets met honden doen, zo kwam ik terecht bij de Martin Gaus Academie en ben daar begonnen met de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut.

In december 2016 ben ik afgestudeerd en op 16 februari 2017 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

Sinds april 2015 heb ik ook mijn eigen Hondenuitlaatservice, daarnaast bied ik nu in de middag en avond uren gedragstherapie aan.

 

Als u een hond met een gedragsprobleem heeft kunt u dus bij mij terecht voor een gedragsconsult.

Dit probleem kan van alles zijn, denk aan; blaffen als de deurbel gaat, niet alleen thuis kunnen zijn, uitvallen aan de lijn naar andere honden of mensen. Van angst tot agressie, u kunt met alle problemen bij mij terecht. 

 

Tijdens het consult stel ik aanvullende vragen op het vragenformulier dat u in moet vullen bij uw inschrijving. Op die manier probeer ik er achter te komen waar het probleemgedrag van de hond vandaan komt en wat de motivatie van de hond is om het gedrag te blijven herhalen. Ook gaan we een stukje met de hond wandelen en een stukje trainen, op die manier kan ik kijken hoe trainbaar de hond is en wat de beste therapie is om in te zetten. Vervolgens geef ik u een diagnose en een therapie.

Deze therapie werk ik thuis uit in een behandelplan en deze krijgt u via de mail van mij toegestuurd zodat u alles altijd na kunt lezen.

Uiteraard houden we na dit consult contact over het verloop van het gedrag van de hond en u mag altijd bij mij terecht met vragen en opmerkingen. Zo nodig maken we nog een (of meerdere) vervolgafspraken om verder te trainen met de therapie en zo het probleem op te lossen.

 

U kunt ook bij mij terecht voor privé lessen, advies / coaching en training aan huis.

 

De kosten voor een consult bedragen € 125,- incl. B.T.W. en behandelplan.

Afhankelijk van waar u woont kunnen er reiskosten bij komen van € 0,19 per km.


Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met mij.

 

 


Beoordelingen van onze klanten"

Kelly geeft op een hele positieve en open manier les.

Is heel vindingrijk in het bedenken van mogelijkheden wat soms beter werkt bij specifiek jou hond. Is heel enthousiast en gedreven, wat aanstekelijk werkt.

 

 

Nel

"

Onze hond gaat heel graag naar "school"

Wij hebben er ook veel plezier in en allen een voldaan gevoel na afloop!

 

Wendy

"

Het is zo fantastisch dat een hond met een bekend gedragsprobleem net zo welkom is als ieder ander. Het is fantastisch hoe wij met onze hond begeleid zijn en een flinke verandering konden doormaken. We leerden echt samenwerken.

 

MariëttePartnersSocial Media